Produkter til industrien

Servi-Ren 150

Servi-Ren 150


VARENUMMER: OCC 1707-150

BESKRIVELSE Servi-ren er et helt ny alternativ til traditionelle håndrensemidler, som består af en bomuldsserviet med rensesæbe. Servi-ren fjerner olie og snavs fra hænderne uden brug af vand og er fri for opløsningsmidler. Servi-ren indeholder glycerin, som giver hænderne pleje og fugtighed.

FORDELE Servi-ren er anvendelig på alle steder, hvor der ikke er adgang til vand og efterlader hænderne rene og bløde, med en aroma af citron. Servi-ren servietten er nok, selv om hænderne er meget snavsede. Servi-ren er meget hygiejnisk, idet brugeren kun tager den serviet som skal benyttes.

BRUGSANVISNING Servi-ren bomuldsservietten tages ud fra beholderen og "smør" hænderne. ind i Servi-ren. Væsken vil hurtigt opløse olie og snavs, som tørres af i servietten. Gnid derefter hænderne mod hinanden, og de vil automatisk tørre.

ANVENDELSE Servi-ren  kan anvendes på utrolig mange områder. Servi-ren kan med fordel anvendes i servicebiler, værksteder, fabrikker, samt på steder hvor stor hygiejne er påkrævet. Servi-ren servietten kan også benyttes til rensning af kontormaskiner, datamaskiner, telefoner etc.

INDHOLD: 150 stk. servietter.